Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / CAMPIONATUL NAȚIONAL 2014 – O EDIȚIE CU MULTE SURPRIZE
02.11.2014
CAMPIONATUL NAȚIONAL 2014 – O EDIȚIE CU MULTE SURPRIZE
Versiune tipar
 

Ediția a XXII-a a Campionatului național al amatorilor tenisului a fost una plină de surprize. La toate probele disputate s-au înregistrat noi cîștigători.
În primul rînd a fost o ediție cu una dintre cele mai masive participări ale jucătorilor – 78 de jucători din Chișinău, Tiraspol și Bălți, dar și un jucător din România – care au concurat în mod tradițional la două probe de simplu și una de dublu.
Surprizele au constat în faptul că niciunul din campionii titulari nu a reușit să-și păstreze titlul, astfel încît în 2014 avem noi campioni la toate probele.
La Simplu ”-50” a concurat pentru prima oară veteranul Viorel Galaju, ex-profesionist și ex-campion al Moldovei, ex-membru al Selecționatei Moldovei de Cupa Davis, care și-a adjudecat titlul de campion fără mari probleme. La Simplu ”-50” Vladimir Petcov cucerește titlul de campion în premieră, după o finală frumoasă în care a dat dovadă de maximă concentrare și voință. La Dublu perechea V.moscovciuc – E.ȚARIUC redobîndește titlul pierdut în 2013.

Simplu "-50"

Simplu "50+"

Dublu

1.  Viorel GALAJU
2.  Alexandr MALÎȘCO
3-4. Grigori GRAMATIN
3-4. Vladimir IamPOLSCHI

1.  Vladimir PETCOV
2.  Mihail ZAREA
3-4. Oleg BODAȘCO
3-4. Slavian GUȚU

1.  V.moscovciuc – E.ȚARIUC
2.  C.CIUHRII – V.GALAJU
3-4. Gr.GRAMATIN – A.MARICIUC
3-4. V.IamPOLSCHI – I.LAMBANTU

Cîștigător al turneului de consolare la Simplu a devenit Serghei Smirnov, care merită toată aprecierea pentru prestația avută, dînsul fiind jucătorul cel mai în vîrstă înscris în concurs. Perechea I.Cuznețov-I.Lelenco a cîștigat turneul de consolare la Dublu.
Conducerea AVTM exprimă sincere mulțumiri tuturor partenerilor și susținătorilor care au contribuit la succesul competiţiei: Federația de Tenis, Producătorul apei potabile “Aqua UNICA”, dnii Ion BORZIAC, Mihail USATÎI, Oleg BODAȘCO, Valeriu MÎNDRU, Eleferie Pitel, Valeriu Helbet și marca ”Babolat”.  

Serviciul AVTMinfo
contact@avtm.md

Secvențe foto


























 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 296876