Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / TOTALURI: CAMPIONATUL NAȚIONAL PE ECHIPE “Cupa FTM” (ediția 7)
11.03.2015
TOTALURI: CAMPIONATUL NAȚIONAL PE ECHIPE “Cupa FTM” (ediția 7)
Versiune tipar
 

Sfîrșitul lui februarie a.c. a fost marcat de derularea ediției a 7-ea a Campionatului național pe echipe destinat veteranilor si amatorilor de tenis “Cupa FTM”. Competiția a fost găzduită  de Cluburile de tenis ”Locomotova-777” și ‘’Niagara”. 
În cadrul competitiei au concurat cele mai puternice 13 echipe din țară. Meciul final pentru titlul de campion național a aliniat echipa campioană titulara, formată din Vladimir Iampolschi-Ion Lambantu (clasată pe primul loc in subgrupa B) și echipa formata din Andrei Porubin - Slavian Gutu (echipa clasata pe locul întii în subgrupa A). Meciul final a fost deosebit de spectaculos, în special meciul de dublu,  surpriza producîndu-se în cele din urma prin victoria cu 2:0 a echipei A.Porubin-S.Gutu. Finala "mică" (meciul pentru locul 3) s-a disputat intre echipele Ceslav Ciuhrii-Igor Cuznetov și Dmitri Bajura-Ion Borziac, prima impunîndu-se cu 2:0.

Totalurile Campionatului:

Locul 1: Andrei Porubin - Slavian Gutu
Locul 2: Vladimir Iampolschi - Ion Lambantu,
Locul 3: Ceslav Ciuhrii - Igor Cuznetov 
Locul 4: Dmitri Bajura - Ion Borziac

Cîstigatorii turneului de consolare: Serghei Sergheev - Igor Sergheev

Prezentă la ceremonia de premiere, președinta FTM, Marina Tauber, a adus sincere cuvinte de felicitare organizatorilor și partenerilor Campionatului, menționînd printre altele că "veteranii și amatorii din țară au înscris, împreuna cu FTM, înca o filă frumoasă în istoria tenisului național în debutul unui an care va cunoaște o dezvoltare și diversificare, inclusiv prin eforturile Federației; iar noutatea cea mare este raspunsul pozitiv al ITF, la solicitarea FTM, de a desfășura prima ediție a Campionatului internațional al Moldovei "Moldova Open Veterans Championship", care se va ține în prima decadă a lui august curent la Vadul-lui-Voda". 

Conducerea AVTM ține să mulțumească și pe această partenerilor AVTM, prin al căror sprijin important a fost posibilă desfășurarea prezentei ediții a Campionatului – FTM în persoana președintei Marina Tauber, domnilor Ion Lambantu, Ceslav Ciuhrii, Ion Borziac, Eleferie Pitel și Reprezentanței Babolat-Moldova.

Cîștigătorii celor șapte ediții

1994: Slavian Guţu – Mihail  Zarea
1996: Slavian Guţu – Igor Cuzneţov
1997: Slavian Guţu – Igor Cuzneţov            
1998: Slavian Guţu – Igor Cuzneţov
2013: Igor Cuzneţov – Evgheni Țariuc
2014: Ion Lambantu – Vladimir Iampolschi
2015: Slavian Guțu – Andrei Porubin

În planurile imediate ale AVTM intră participarea în martie curent a echipei feminine 40+ la Campionatul mondial pe echipe (Turcia), precum și participarea în iunie curent a doua echipe masculine (50+ si 55+) și a unei echipe feminine (50+) la Campionatul mondial pe echipe (Franța).

Serviciul AVTMinfo
contact@avtm.md

Secvențe foto de la ”Cupa FTM 2015”

















 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 296912