Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / Turneul de la Galaţi: primul succes în 2008
19.02.2008
Turneul de la Galaţi: primul succes în 2008
Versiune tipar
 
Cel mai disputat meci al duo-ului campion a fost cel din semifinală în care au învins greu de tot favoriţii locali ai turneului printr-o prestaţie excelentă şi o bună sudură. Acest succes a marcat consolidarea şi afirmarea definitivă a acestei perechi după primul ei succes din februarie 2006, atunci a cucerit locul 3 la Internaţionalele de sală ale României desfăşurate la Craiova.
La proba de simplu rezultatele chişinăuenilor au fost mai modeste. Cu toate acestea D.Alexei a reuşit să treacă cu bine un tur, înregistrînd astfel atît prima sa participare la un turneu internaţional de veterani, cît şi prima victorie internaţională.
S.Guţu a pierdut surprinzător chiar în primul tur de simplu în faţa unui gălăţean experimentat şi tenace, după ce luase primul set cu un scor categoric de 6-0. Ghemul decisiv pînă la 9 (în locul setului 3) a fost unul dramatic, înfrîngerea înregistrîndu-se la 11-13.

Explicaţia care ne-a dat-o preşedintele nostru a fost suprafaţa de joc, una neobişnuită de plastic, care l-a deranjat în special la loviturile de pasare, plus condiţia fizică încă aflată în faza de revenire la normal după o lungă convalescenţă.

Serviciul avtminfo
contact@avtm.md

 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 295925