Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / Turneul AVTM-2: Revenirea în forţă a lui I.Cuzneţov
15.07.2009
Turneul AVTM-2: Revenirea în forţă a lui I.Cuzneţov
Versiune tipar
 

Luna trecută s-a desfăşurat al doilea turneu din Circuitul „AVTM-2009”. Ceea ce a impresionat de la bun început a fost interesul sporit al jucătorilor, fiind înregistrat un număr record de participanţi: 22 la „–45” şi 16 la „45+”, inclusiv 2 participanţi din Bălţi.

Surpriza absolută a turneului a fost revenirea în forţa a legendarului şi mult-titratului Igor Cuzneţov. Dînsul s-a impus în ambele categorii de vîrstă, adjudecîndu-şi victorii în finalele respective.

În categoria „–45”  Cuzneţov l-a avut ca adversar pe bălţeanul Denis Jivelco, care însă nu i-a făcut probleme serioase, fiind probabil copleşit de reputaţia adversarului.

În categoria „45+” situaţia a fost mai dificilă pentru Cuzneţov, care l-a avut ca adversar pe Slavian Guţu. Ultimul a făcut un joc extraordinar în debutul finalei, cîştigînd primul set cu un categoric 6-1. În setul doi jocul a fost extrem de echilibrat, încheindu-se după un ghem decisiv (tie-break) în favoarea lui Cuzneţov.  În setul 3 şi-au spus cuvîntul traumele mai vechi şi oboseala, astfel că Guţu este nevoit să abandoneze la 1-1 în favoarea lui Cuzneţov.

În urma acestor victorii I.Cuzneţov urcă pe prima poziţie la categoria „–45” şi pe a treia poziţie la categoria „45+” (a se vedea clasamentele actualizate).

Turneul de consolare, desfăşurat tradiţional în cadrul turneelor AVTM, a fost cîştigat şi de această dată de veteranul Iuri Cupţov în faţa mai tînărului Serghei Sergheev.

Dăm mai jos rezultatele tehnice din finalele competiţiei însoţite de cîteva poze, puse la dispoziţie cu amabilitate de partenerii noştri de la pagina web TENNIS.MD:

Simplu „–45”

CUZNEŢOV Igor – JIVELCO Denis: 6-3,6-4

Simplu „45+”

CUZNEŢOV Igor – GUŢU Slavian: 2-6,7-6,1-1 (abandon)

Consolare

CUPŢOV Iuri – SERGHEEV Serghei: 7-5,6-2


Serviciul AVTMinfo
contact@avtm.md

 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 296637