Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / Primele succese internaţionale în 2009
05.03.2009
Primele succese internaţionale în 2009
Versiune tipar
 

Debutul sezonului tenisistic 2009 pe plan internaţional a fost unul reuşit pentru tenismenii din Moldova, chiar dacă acest debut nu a adus în palmares nicio medalie de aur, ci doar de argint şi bronz. De la două turnee internaţionale din România jucătorii moldoveni au adus 7 medalii (2 – argint, 5 – bronz). Detalii mai jos.

Turneul internaţional de la Galaţi (România, ianuarie 2009).

În perioada 22-25 ianuarie a.c. 4 jucători din Moldova au participat la tradiţionalul şi puternicul Turneu „Cupa Arcada” de la Galaţi (Romănia), avîndu-l ca patron pe binecunoscutul om de afaceri gălăţean şi un adevărat împătimit al tenisului – dl Mihai Humă. Este primul turneu din Calendarul veteranilor tenisiului din România, care a întrunit la start un număr record de jucători. Tenismenii din Moldova s-au învrednicit de 4 medalii. Chiar dacă toate au fost de bronz, evoluţia tenismenilor noştri la acest început de an poate fi considerată una de succes.

Astfel, două medalii de bronz a cucerit Valeriu Mîndru – la Simplu 40+ şi la Dublu „-50” (în pereche cu Ezzedine El Turk din Liban). Prima sa medalie din carieră în turnee internaţionale a cucerit Vladimir Iampolschi prin locul 3 la Simplu 35+. Cea de a 4-a medalie de bronz a fost cîştigată de Slavian Guţu la Dublu 50+ (în pereche cu Gheorghe Berariu din Suceava). Menţionăm debutul reuşit al perechii Ion Lambantu-Vladimir Iampolschi, care a fost la un pas de a accede în semifinală şi doar accidentarea lui V.Iampolschi nu a permis avansarea spre cel puţin o medalie de bronz.

Turneul internaţional de la Târgovişte (România, februrie 2009).

Valeriu Mîndru/Serghei Ştepu – locul 2 (Dublu, –50)  
Valeriu Mîndru                          – locul 3 (Simpu, 40+)

 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 297239