Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / DEBUT 2010 – DOUĂ MEDALII CUCERITE LA GALAŢI
08.02.2010
DEBUT 2010 – DOUĂ MEDALII CUCERITE LA GALAŢI
Versiune tipar
 

În perioada 22-24 ianuarie a.c. 5 jucători din Moldova – Ion Lambantu, Dorin Alexei, Vladimir Iampolschi, Slavic Dodu şi Slavian Guţu – au participat la tradiţionalul şi puternicul Turneu „Cupa Arcada” de la Galaţi (România), avîndu-l ca patron pe binecunoscutul om de afaceri gălăţean şi un adevărat împătimit al tenisului – dl Mihai Humă.  A fost a treia participare consecutivă a veteranilor noştri la turneul în cauză.

Ca şi în anii precedenţi evoluţia sportivilor noştri a fost una reuşită, fiind cucerite 2 medalii – una de argint şi una de bronz. Cea mai bună evoluţie a avut-o Slavic Dodu, care a debutat în categoria Simplu 55+, reuşind să aibă un frumos parcurs pînă în finală, pe care a pierdut-o la limită în 3 seturi, avînd şanse reale să o cîştige dacă ar fi demonstrat mai multă agresivitate. Medalia de bronz a fost cucerită de Slavian Guţu la Dublu 50+ (în pereche cu Gheorghe Berariu din Suceava), aceasta  fiind o reeditare a succesului din 2009 şi o continuă consolidare a cuplului „internaţional” al celor doi reprezentanţi ai jumătăţilor de Moldovă. 

La ediţia curentă am constatat cu satisfacţie creşterea nivelului de organizare a turneului şi aceeaşi generozitate a gazdelor, manifestată plenar. Dacă nu ar fi existat un regretabil incident cauzat de lipsa de comunicare (înţelegere?!) din partea organizatorilor, precum şi lipsa de bună voinţă din partea unui cap de serie, care au afectat evoluţia a doi jucători de la Chişinău în proba de Simplu 50+, am fi putut acorda Turneului de la Galaţi calificativul de „superturneu”. Cu toate acestea credem că momentul a fost depăşit şi ne putem pune speranţa în mai bine pentru viitoarele ediţii.


















AVTM-logoServiciul AVTMinfo
contact@avtm.md
 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 295910